Μια… άλλη εικόνα για τον Δήμο Πεντέλης «είδε» η δημοτική αρχή – Τι αναφέρει για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Μια άλλη εικόνα από αυτή που βίωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς» δίνει ο Δήμος Πεντέλης.

Όπως αναφέρει, «από τη πρώτη ημέρα της χιονόπτωσης τα μηχανήματα του Δήμου κράτησαν ανοικτές και προσβάσιμες τις κύριες κυκλοφοριακές αρτηρίες του Δήμου Πεντέλης σε οχήματα με αλυσίδες, ενώ μια μέρα μετά ήταν ανοιχτές και προσβάσιμες σε όλα τα οχήματα. Την Τρίτη 25/1, το ίδιο συνέβη και με τις κύριες αρτηρίες στις περισσότερες γειτονιές, καθώς και σε αρκετούς δρόμους της πόλης».

«20 μηχανήματα του Δήμου επιχειρούσαν διαρκώς τις δύο επόμενες

ημέρες, εκχιονίζοντας τους υπόλοιπους δρόμους και διευκόλυναν κατά το δυνατόν και υπό τις συνθήκες, την κυκλοφορία των οχημάτων» συνεχίζει η ανακοίνωση του Δήμου και προσθέτει:

«Χθες, Παρασκευή 28/1, ολοκληρώθηκε ο αποχιονισμός σχεδόν στο σύνολο της πόλης. Οι λίγες δύσβατες οδοί που έχουν απομείνει θα καθαριστούν πλήρως σήμερα.

Επίσης, από την πρώτη μέρα τις χιονόπτωσης ο Δήμος αντιμετώπισε κατά προτεραιότητα πάνω από 150 περιστατικά που σχετίζονταν με θέματα υγείας πολιτών.

Είναι προφανές ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δρόμων, είτε δύσβατων, είτε πολύ στενών, υπήρξαν προβλήματα στη γρήγορη διάνοιξή τους.

Για εκείνους τους συμπολίτες μας που θέλησαν να επιταχύνουν τον εκχιονισμό των κατοικιών τους μισθώνοντας ιδιωτικά μηχανήματα, ο Δήμος Πεντέλης θα αποζημιώσει τα έξοδά τους.

Από σήμερα εργαζόμαστε, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι λειτουργίες της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για τη συνεργασία τους».

The post Μια… άλλη εικόνα για τον Δήμο Πεντέλης «είδε» η δημοτική αρχή – Τι αναφέρει για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα