Γιατί καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του 2022 η παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί

Τους λόγους για τους οποίου καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου εξηγεί η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, με επικεφαλής τον Ηλία Κατσαρό.

«Τα προηγούμενα έτη είχαμε επιλέξει, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τα τεχνικά προγράμματα, να διατηρούμε επιφυλάξεις και ταυτόχρονα να προτείνουμε συγκεκριμένα έργα, τα οποία κρίναμε απαραίτητα ώστε να συμπεριληφθούν στον σχεδιασμό, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει ανταπόκριση από τη δημοτική αρχή. Φέτος όμως, υποχρεωθήκαμε να καταψηφίσουμε το

τεχνικό πρόγραμμα που συζητήθηκε στον Δήμο μας την Τετάρτη 26/1/2022, για λόγους που οφείλουμε να αναπτύξουμε στην τοπική κοινωνία» σημειώνει η παράταξη.

Όπως εξηγεί η παράταξη «δυστυχώς εντός του 2021 τίποτα από αυτά δεν έγινε πράξη και αναμέναμε τουλάχιστον να προγραμματιστούν για το 2022. Μάταια όμως. Η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να είναι συνεπής ούτε με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που και αυτή είχε υπερψηφίσει, μην συμπεριλαμβάνοντας στο τεχνικό πρόγραμμα που ήρθε προς ψήφιση μελέτες και πιστώσεις που θα οδηγούσαν στην υλοποίηση της εν λόγω απόφασης. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρέπει να αγνοούνται, αλλά να δρομολογείται άμεσα η υλοποίησή τους».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης για το τεχνικό πρόγραμμαΛήψη

The post Γιατί καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του 2022 η παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα