Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους των Ναυπηγείων Ελευσίνας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

«Τις πυρετώδεις εργασίες αλλά και τα συναισθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας που χαρακτηρίζουν πλέον τους εργαζομένους», διαπίστωσε από κοντά ο περιφερειάρχης Αττικής κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας, τα οποία είναι πλέον «με τις… μηχανές αναμμένες μετά από το σχέδιο επανεκκίνησής τους», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Τον Γιώργο Πατούλη υποδέχτηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων Π. Ξενοκώστας, ο γενικός διευθυντής Δ. Ντρες και ο σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης

Ευάγ. Κουτσολέλος. Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ελ. Κοσμόπουλος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαγεωργίου και ο γενικός διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Γ. Στρατιδάκης.

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων, ενώ επισκέφθηκε και μία από τις δεξαμενές, «οι οποίες προ της εξυγίανσης των ναυπηγείων ήταν σε τραγική κατάσταση», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να συναντηθεί με τον πρόεδρο του σωματίου τους Ν. Παπανικολάου.

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση εκ μέρους της διοίκησης του business plan των επόμενων ετών για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των ναυπηγείων, με τον  Γιώργο Πατούλη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την επανεκκίνηση των Ναυπηγείων και την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους.

«Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, με την εξυγίανση τους, μετά από πολλά χρόνια απραξίας, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει εκ νέου έναν κόμβο εμπορικής δραστηριότητας, εμπορικής υποστήριξης και επισκευής στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μέλλον για τους εργαζόμενους τους. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα να βλέπω συναισθήματα χαράς στους εργαζομένους, με την εξασφάλιση θέσεων εργασίας μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αβεβαιότητας και αδράνειας», τόνισε ο Γιώργος Πατούλης.

Η αναλυτική ανακοίνωση για την επίσκεψη στα Ναυπηγεία ΕλευσίνοςΛήψη

The post Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους των Ναυπηγείων Ελευσίνας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα