Αγία Παρασκευή: Ο τοπικός σύλλογος εξακολουθεί να αντιστέκεται στην τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αγίας Τριάδος

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής με πρώτο θέμα την παραχώρηση χώρου για τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αγίας Τριάδος και Ψαρών. Ένα θέμα το οποίο απασχόλησε έντονα και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στις δύο τελευταίες συνεδράσεις του, με τη διοίκηση να μην καταφέρνει να «περάσει» τη δική της εισήγησης και να το επαναφέρει στην επικείμενη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Ιουλίου.

Τα μέλη του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων ήταν παρόντα στη συνεδρίαση της

ΕΠΖ, ζητώντας, για άλλη μια φορά, να μην τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στην προαναφερόμενη πλατεία.

«Η απόφαση που θα πάρετε μπορεί να είναι νόμιμη αλλά δεν είναι ηθική, γιατί ο χώρος που θα παραχωρήσετε συζητήθηκε και δεν εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο φορές. Άρα η εξυπηρέτηση ενός επιχειρηματία είναι για εσάς πιο σημαντική από την τεκμηριωμένη άρνηση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων» υποστήριξαν τα μέλη του Συλλόγου κατά την τοποθέτησή τους στην Επιτροπή.

Μετά την ψήφιση του θέματος με 4-2, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν, με κάθε τρόπο, την προσπάθεια να ακυρώσουν την απόφαση, αφού «η πλατεία πρέπει να υπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και όχι τα κέρδη ενός επιχειρηματία».

Η αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας ΖωήςΛήψη

The post Αγία Παρασκευή: Ο τοπικός σύλλογος εξακολουθεί να αντιστέκεται στην τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αγίας Τριάδος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα