Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Νέα Ιωνία

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Ιωνία.

Στο μήνυμά της για την ημέρα των Θεοφανίων η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει:

«Τιμούμε σήμερα τη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανίων, πηγή του ανέσπερου Φωτός της Χριστιανοσύνης, η οποία μας καλεί να στοχαστούμε και να φωτιστούμε με όσα κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική και πιο αισιόδοξη. Η Βάπτιση

του Κυρίου και η φανέρωση της Τριαδικής Θεότητας στον κόσμο συμβολίζουν την ψυχική κάθαρση, την αναγέννηση, την αναδημιουργία και την πνευματική πορεία.

Η πρώτη μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή της νέας χρονιάς αποτελεί για όλους μας αφετηρία για μια νέα αρχή, για μια νέα προσπάθεια να εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον των συμπολιτών μας και των παιδιών μας. Εύχομαι η Θεία Φώτιση να επικρατήσει και να λάμψει η ζωή μας από το φως της αγάπης και της συμπόνιας προς τους συνανθρώπους μας, δίνοντας ελπίδα και δύναμη να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε νέους δρόμους προκοπής και ευημερίας για όλους σας και όλες σας, αλλά και για την αγαπημένη πόλη μας. Καλή φώτιση σε όλους μας. Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε!».

The post Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα