Στο Δήμο Πεντέλης για τον εορτασμό των Θεοφανίων η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια εορτάστηκαν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου τα Άγια Θεοφάνια και ο Αγιασμός των Υδάτων στον Δήμο Πεντέλης, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, αντιδημάρχων, εκπροσώπων τοπικών φορέων, συλλόγων της πόλης και πλήθους πιστών.

Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο Αγιασμός των Υδάτων διά της Κατάδυσης

του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης, στο ΔΑΚ Μελισσίων.

«Η νίκη του Φωτός που διαλύει το σκοτάδι ας αποτελέσει φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας για την κοινωνία μας ώστε να υπερκεράσει κάθε δυσκολία. Το Άγιο Πνεύμα να δίνει δύναμη σε όλο τον κόσμο ώστε να νικάει πάντα η αλήθεια και να επικρατεί η αγάπη και η ειρήνη.

Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, με οδηγό τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος των πολιτών της Αττικής για την ευημερία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλον τον κόσμο και σε όλους τους εορτάζοντες», σημείωσε στο μήνυμά της η κ. Κεφαλογιάννη.

The post Στο Δήμο Πεντέλης για τον εορτασμό των Θεοφανίων η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμο Πεντέλης, Θεοφανίων, Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη,dimo pentelis, theofanion, voreiou tomea loukia kefalogianni