Μαρούσι: Τι είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 23χρονης η 17χρονη φίλη της

Για λόγους αντιζηλίας φέρεται να έχει μιλήσει η 17χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 23χρονης φίλης της στο σπίτι της στο Μαρούσι, Πιθανό να ζητηθεί από τις Αρχές έκθεση ψυχιατρικής πραγματομωσύνης,

Ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για το φρικτό έγκλημα, το οποίο έγινε στο σπίτι του με θύμα ένα 23χρονο κορίτσι και θύτη την ανήλικη κόρη του. Η 17χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς πως εκείνη είναι που έκοψε το νήμα της ζωής της φίλης της -επικαλούμενη λόγους

αντιζηλίας- μαχαιρώνοντάς τη στον λαιμό και ήδη από το απόγευμα της Κυριακή 11 Δεκεμβρίου κρατείται. Όπως άλλωστε αποκάλυψε το Reader, όλα έγιναν όταν το θύμα ζήτησε από το τη φερόμενη δράστρια να χωρίσουν.

Η ανήλικη, που όπως έχει διαρρεύσει αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε αγωγή, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε λογομαχία με τη φίλη της, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι στο Μαρούσι, και στη συνέχεια πήγε και πήρε ένα μαχαίρι, μπήκε στο δωμάτιο και της κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα στον λαιμό. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν άμεσα όλη την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα.

Η διαδικασία των καταθέσεων από την αστυνομία έχει ήδη αρχίσει, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ζητηθεί από τις Αρχές έκθεση ψυχιατρικής πραγματομοσύνης.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Πηγή: reader.gr

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΙ, που επικαλείται το thetoc.gr, τα δύο κορίτσια είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο καβγάς που είχαν μέσα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της 17χρονης, είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί το στυγερό έγκλημα, με το θύμα να δέχεται πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες της δράστιδας δηλώνουν πως οι καβγάδες ανάμεσα στα δύο κορίτσια ήταν συχνοί, ενώ η απόφαση της 23χρονης να χωρίσουν, ήταν η αιτία που πυροδότησαν το δολοφονικό ξέσπασμα. Ο πατέρας της ανήλικης, o οποίος είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή, φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή. Αυτό επιβεβαιώνουν και γείτονες της οικογένειας. Η 17χρονη έχει άλλα δύο αδέρφια, ενώ η μητέρα της είναι καθηγήτρια σε Λύκειο του Αμαρουσίου.

The post Μαρούσι: Τι είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 23χρονης η 17χρονη φίλη της appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα