Μαρούσι: 22χρονη βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές

Αγρια δολοφονία σημειώθηκε στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11/12), με μία 22χρονη κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή σε διαμέρισμα, έχοντας δεχθεί πολλές μαχαιριές από μία 17χρονη, η οποία και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) στο Μαρούσι, καθώς μία 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα. Η νεαρή κοπέλα έπεσε νεκρή δεχόμενη μαχαιριές στον λαιμό από μία 17χρονη φίλη της, η οποία

και συνελήφθη από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προηγήθηκε καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών και ακολούθως η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη, καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον λαιμό.

Μάλιστα, ο πατέρας της 17χρονης φέρεται να ενημέρωσε ο ίδιος τις Αρχές, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στην ανήλικη. Η δράστις φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Πηγή: reader.gr

The post Μαρούσι: 22χρονη βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα