Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος: Σαρώνει τα πρωταθλήματα – Ανέβηκε στην Α2 Ανδρών στο πόλο

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια παρουσίας, η νεοσύστατη ομάδα Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος (ΜΑΣ) κατάφερε να κατακτήσει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο και να ανέβει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών στο πόλο.

Μετά τον θρίαμβο της περσινής πρώτης περιόδου, οπότε ο σύλλογος κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σειρά είχε η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Επιπλέον με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η μαρουσιώτικη ομάδα εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Η τελική φάση διεξήχθη στη Νέα

Σμύρνη, όπου στον τελικό της διοργάνωση η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετώπισε την ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, την οποία και νίκησε με σκορ 12-8.

«Η παρουσία μας στον μεγάλο τελικό και η κατάκτηση του τίτλου ήταν για εμάς ο πρωταρχικός στόχος από την εκκίνηση της σεζόν, κάτι που φυσικά επετεύχθη εκ νέου για τους πρωταθλητές μας» αναφέρει ο σύλλογος, ο οποίος εκφράζει πολλές ευχαριστίες στην Αναστασία Αργυρού και φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς ΜΑΣ που «με τη διαρκή και εξαιρετικά βροντερή παρουσία τους ενθάρρυναν στο μέγιστο την ομάδα μας από τις κερκίδες έως την στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος».

Διαβάστε αναλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματοςΛήψηΣυγχαρητήρια από τον δήμαρχο Αμαρουσίου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συγχαίρει την ομάδας ΜΑΣ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών και σημειώνει.

«Το “Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος” συνεχίζει να φέρνει πρωταθλήματα στην πόλη μας και να μας εκπλήσσει θετικά. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και δημοτικό μας σύμβουλο Θοδωρή Καστανάκη, σε όλους τους παίκτες και τους συντελεστές αυτών των μεγάλων επιτυχιών. Η ομάδα ΜΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνει κατηγορία!

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως και σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Αμαρουσίου. Χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο γιατί το αναβαθμισμένο δημοτικό κολυμβητήριό μας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι ένας τόπος όχι μόνο άθλησης και ευεξίας, αλλά και αγωνιστικής προπόνησης, που φέρνει σπουδαία μετάλλια στην πόλη μας».

The post Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος: Σαρώνει τα πρωταθλήματα – Ανέβηκε στην Α2 Ανδρών στο πόλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος, Σαρώνει, – Ανέβηκε, Α2 Ανδρών,marousi athlitikos syllogos, saronei, – anevike, a2 andron