Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Χαιρετίζουμε όσους μας στήριξαν

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης χαιρετίζει όλους όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιό της και στον Δήμο και στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης κατέγραψε αύξηση από 4,17% σε 7,57%, με σημαντική αύξηση σε ψήφους. Αντίστοιχα, μεγάλη ήταν η αύξηση και στις κάλπες για την περιφέρεια στον Δήμο μας, όπως και συνολικά στην Αττική.

Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται,

αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα, η άνοδος του κύρους και η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ. Παρά το θετικό αποτέλεσμα, ο συνολικός συσχετισμός παραμένει ιδιαίτερα αρνητικός, ενώ υπάρχει και σημαντικό κομμάτι του κόσμου που εξέφρασε την δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του με αποχή.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας να συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που της παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από τις αντιλαϊκές Τοπικές Διοικήσεις σε δήμους και Περιφέρειες, να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Γι’ αυτό και στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν εγκλωβιζόμαστε σε ψεύτικα διλήμματα και καταψηφίζουμε και τους 2 υποψήφιους συνδυασμούς, αφού όποια επόμενη διοίκηση και να προκύψει, θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση και μαζί θα εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική. Γεμίζουμε την κάλπη ξανά με γαρύφαλλα και από την επόμενη ημέρα θα μας βρουν απέναντί τους, από θέση ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, για να εμποδιστούν νέα μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσων υποφέρουν. Για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα υπηρετούν την προστασία του λαού. Για να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

The post Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Χαιρετίζουμε όσους μας στήριξαν appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, Χαιρετίζουμε,laiki syspeirosi pentelis, chairetizoume