Ευχαριστήρια επιστολή του Δ. Πολυχρονιάδη για την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλες/όλους τις/τους Δημότες Αμαρουσίου που μας στήριξαν στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αναδεικνύοντας την παράταξή μας (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ) υπολογίσιμη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και εμένα προσωπικά ως Δημοτικό Σύμβουλο για άλλη μια φορά.

Με γνώμονα την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας και να οργανώσουμε τις διεκδικήσεις

μας, αισθάνομαι ότι το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 αποτελεί δικαίωση και αναγνώριση των αγώνων και προσπαθειών της παράταξής μας στο Δήμο Αμαρουσίου ενάντια στην εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών μετατροπής των Ο. Τ. Α. σε ιδιωτικοποιημένες Α. Ε., κόντρα στη συναίνεση και την υποταγή των Δημοτικών Αρχών της πόλης του Αμαρουσίου στα οικονομικά συμφέροντα του κατασκευαστικού και εμπορικού κεφαλαίου που λυμαίνονται την πόλη μας μετατρέποντάς την σε μια αβίωτη τσιμεντούπολη κέντρο υπερτοπικών χρήσεων.

Ελπίζοντας και προσπαθώντας το αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης και αγώνα, θα συνεχίσω με την καθημερινή μου παρουσία στις γειτονιές της πόλης μας και στους αγώνες με ήθος, ύφος και χαμόγελο.

Δεν έχω εκλογικές αυταπάτες: γνωρίζοντας καλά ότι οι μεγάλες ανατροπές, οι μεγάλες αλλαγές και τα μεγάλα κινήματα, έρχονται από την ίδια τη βάση των Δημοτών – εργαζόμενων.

Δεν με ενδιαφέρει «να μετατρέψω τους αγώνες σε ψήφους», αλλά το ακριβώς αντίστροφο: να αξιοποιήσω τη δύναμη και την παρουσία μου σε κάθε όργανο, ώστε να ανοίγουν δρόμοι για την κίνηση των ανθρώπων της πόλης μας – των δημοτών σε μια κατεύθυνση ταξική χωρίς δισταγμούς και ταλαντεύσεις, ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για τη διεύρυνση και το δυνάμωμα της συμμετοχής των δημοτών – συμπολιτών μας στις συλλογικές διαδικασίες της πόλης μας ενάντια στην αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται και αποσκοπούν στην αποδυνάμωση και διάλυση των λαϊκών αντιστάσεων, αγώνων και διεκδικήσεων.

Με το βλέμμα στους αναγκαίους αγώνες: για ν’ ανατραπούν οι βάρβαρες αντιλαϊκές & αντεργατικές πολιτικές και οι εγχώριοι(στο Δήμο Αμαρουσίου) υποστηρικτές τους, για την υπεράσπιση όλων των δημόσιων αγαθών, ενάντια στη λιτότητα και στις περικοπές, για να σταματήσει το ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας, η καταστροφή των χώρων πρασίνου και η διαρκής ασέλγεια του κατασκευαστικού κεφαλαίου σε βάρος της πόλης μας, έχοντας ανοιχτά τα αυτιά μου σε κάθε κριτική ΔΗΛΩΝΩ ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το Μαρούσι και τους Δημότες – κατοίκους του από τη θέση που με έταξαν οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους μέσα αλλά και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο του Αμαρουσίου.

Με εκτίμηση

Δ. Α. Πολυχρονιάδης

Δάσκαλος του 1ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου

The post Ευχαριστήρια επιστολή του Δ. Πολυχρονιάδη για την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχαριστήρια, Πολυχρονιάδη, Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου,efcharistiria, polychroniadi, dimotiko symvoulio amarousiou