Λαϊκή Συσπείρωση Φιλοθέης – Ψυχικού: Παρουσίαση υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Μπουλούγαρη

Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας παρουσιάστηκε χθες από την Κομματική Οργάνωση Χαλανδρίου, Φιλοθέης – Ψυχικού ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, Βαγγέλης Μπουλούγαρης.

Ο Βαγγέλης Μπουλούγαρης είναι 41 ετών, ηλεκτρολόγος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και του Συνδέσμου Ελλήνων Ορειβατών Αθήνας.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και Γραμματέας της ΤΕ Βορείου Τομέα, ενώ μίλησαν

ακόμα ο Βαγγέλης Μπουλούγαρης, ο Γιάννης Καβαλάρης δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Φιλοθέη – Ψυχικό και η Νικολέτα Μαντζαφού υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Βόρειο Τομέα.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος άνοιξε την ομιλία του αναφερόμενος στην δυναμική που δίνει η άνοδος του Κόμματος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, όπου και στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού αναδείχθηκε σε τρίτο κόμμα, αλλά και στα νέα αυξημένα καθήκοντα που έχουν οι κομμουνιστές ως η μόνη δύναμη που μπορεί να ασκήσει 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ. Μια κυβέρνηση που ήδη τον πρώτο μήνα της έχει δείξει σημάδια γραφής υλοποίησης αυτής της πολιτικής με νομοθετικές παρεμβάσεις ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Αναφέρθηκε στο έγκλημα που για ένα ακόμα καλοκαίρι συντελείται με τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, αναδεικνύοντας της ευθύνες της κυβέρνησης που μετέτρεψε σε «κρανίου τόπο» την Αττική για τον λαό και την ίδια ώρα σε «Ριβιέρα» για να αυγατίζουν τα κέρδη των λίγων.

Για την επικείμενη μάχη των τοπικών εκλογών τόνισε ότι στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να ισχυροποιηθεί, σε Δήμους και Περιφέρειες, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που στο βωμό των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων θυσιάζει και βουλιάζει τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες του εργαζόμενου, του μικροεπαγγελματία, των νέων ανθρώπων που κάνουν τα πρώτα βήματα στη ζωή, των ανθρώπων της τέχνης και πολιτισμού, που θυσιάζει την προστασία του περιβάλλοντος στο βωμό του κέρδους.

Στην παρέμβαση της η Νικολέτα Μαντζαφού αναφέρθηκε στην προγραμματική σύγκλιση που υπάρχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, η οποία στην Περιφέρεια Αττικής γίνεται κυριολεκτικά ταύτιση στα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα όπως είναι οι προϋπολογισμοί, ο προσανατολισμός των έργων, τα επιχειρηματικά μεγάλα σχέδια, η προκλητική απουσία κράτους όταν πρόκειται για την προστασία των ανθρώπινων ζωών και των λαϊκών περιουσιών από φυσικές καταστροφές. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι εκπληκτική η ταχύτητα, του ίδιου αναποτελεσματικού για το λαό αστικού κράτους, όταν πρόκειται να τρέξουν χρηματοδοτικά πακέτα σε επιχειρηματικούς ομίλους, επενδύσεις, με επιδοτήσεις εκατομμυρίων βγαλμένα από την άγρια φορολόγηση των πολλών για τα κέρδη των λίγων. Ταυτόχρονα ανέδειξε ότι οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή, στην αντεπίθεση που είναι η δική μας απάντηση στην επίθεση του κεφαλαίου που επεξεργάζονται οι ενώσεις τους όπως η ΕΕ και υλοποιούν τα κόμματά τους, εξειδικεύουν οι εκλεκτοί τους στους δήμους και τις περιφέρειες.

Ο Βαγγέλης Μπουλούγαρης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής Φιλοθέης – Ψυχικού που δεν ξεφεύγει καθόλου από την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής στους δήμους και στις περιφέρειες, εφαρμόζοντας όλο το αντιδραστικό νομικό οπλοστάσιο που έχουν νομοθετήσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Επίσης στις ευθύνες της δημοτικής αρχής Φιλοθέης – Ψυχικού για τα ζητήματα των υποδομών που στερείται ο Δήμος, αναφέροντας χαρακτηριστικά των παράδειγμα του χιονιά του 2021 που ο δήμος έμεινε αποκλεισμένος για μια ολόκληρη εβδομάδα, αλλά και τα πλημμυρικά φαινόμενα που συχνά πλήττουν τον δήμο λόγω του ρέματος του Ποδονίφτη. Τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης. για να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής πραγματικό αποκούμπι στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους.

Ενώ και ο Γιάννης Καβαλάρης αναφέρθηκε στην τελευταία θητεία του δημοτικού συμβουλίου, φωτίζοντας πως εκφράζεται στην περιοχή η ταύτιση όλων των υπόλοιπων δυνάμεων και με το χαρακτηριστικό παράδειγμα των «μεταγραφών» στελεχών που έχουν διοικήσει από την μια παράταξη στην άλλη.

Πηγή: www.902.gr

The post Λαϊκή Συσπείρωση Φιλοθέης – Ψυχικού: Παρουσίαση υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Μπουλούγαρη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα