Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλεισμός για τον ΑΟΠ Κηφισιάς – Έχασε από τον Πήγασο με 3-2 σετ

Πρόωρα… αποχαιρέτισε το Κύπελλο Ελλάδος ο ΑΟΠ Κηφισιάς καθώς γνώρισε την ήττα από τον Πήγασο στο κλειστό της Πολίχνης με 3-2 σετ (20-25, 29-27, 14-25, 25-20, 15-11).

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων «πλήρωσε» τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, καθώς και την αδυναμία της να τελειώσει μπάλες σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, όπως αναφέρει ο σύλλογος της Κηφισιάς στην περιγραφή του αγώνα. Καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα ήταν το 2ο σετ

στο οποίο η Κηφισιά έφτασε δύο φορές σε σετ μπολ, χωρίς όμως τελικά να το κατακτήσει.

Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα:

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα και τους αγώνες της Β΄ φάσης της Volley League, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Μήλης, Μαυροβουνιώτης, Κομητούδης, Στίγγας, Εφραιμίδης, Καρατζάς / Τσαδήμας (λ), Κεσεσίδης, Μπαρδούκας, Μποζίδης, Μιχαήλ, Καρατζόγλου.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Γιάννης Ορφανός): Ντε Βάιερ, Μαρκς, Μίχαλι, Λινάρδος, Κωτσάκης, Κωστόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Αμπράο, Κασαμπαλής, Παπαδόπουλος, Σπηλιώτης.

The post Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλεισμός για τον ΑΟΠ Κηφισιάς – Έχασε από τον Πήγασο με 3-2 σετ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπελλο Ελλάδος, Αποκλεισμός, ΑΟΠ Κηφισιάς – Έχασε, Πήγασο, 3-2,kypello ellados, apokleismos, aop kifisias – echase, pigaso, 3-2