4 θετικοί πολίτες στους 134 που συμμετείχαν στα rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης την Τετάρτη 23/2

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για την Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Tα διαγνωστικά tests πραγματοποιήθηκαν από τις Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο

Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Συμμετείχαν 134 πολίτες, ενώ βρέθηκαν μόνο 4 θετικά κρούσματα.

Στον χώρο της διεξαγωγής των τεστ βρέθηκαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Γιάννη Κεχρής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Για άλλη μια φορά φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας τη διενέργεια δωρεάν rapid tests και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε, καθώς ο συχνός έλεγχος αποδεικνύεται πολύτιμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτή τη φορά προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πατούλη, τον Γιάννη Κεχρή, όλους όσοι εργάστηκαν για τη διεξαγωγή και τους πολίτες που προσήλθαν στα tests. Θα ήθελα καλέσω τους συμπολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί και να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

The post 4 θετικοί πολίτες στους 134 που συμμετείχαν στα rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης την Τετάρτη 23/2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα