Κρύο στα Βόρεια… καιρός για burger!

Στα βόρεια της Αθήνας κάνει λίγο περισσότερο κρύο, οπότε οι επιπλέον… θερμίδες κρίνονται απαραίτητες. Αλήθεια, επίσης, είναι ότι τα burgers είναι νοστιμότατη και πλουσιότατη επιλογή.

Έτσι, σας προτείνουμε έξι burger houses για να απολαύσετε αυτή την αμερικάνικη σπεσιαλιτέ σε όλο της το μεγαλείο (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

BarBara Que

Ο χώρος άνετος και μεγάλος, όσο και τα… burger

του! Οι πιστοί του επιμένουν στο BarBara Que burger με iceberg, ντομάτα, τσένταρ, τηγανητό αυτό, ψητά κρεμμύδια και BBQ sauce. Πρόκειται για το απόλυτο crush test (γεύσης και… αντοχής).

(Εθνικής Αντιστάσεως 27, Βριλήσσια, τηλ. 213 0349058)

Juicy Grill

Οι μυημένοι ορκίζονται στοόνομα του Sweet Cordita, Burger που, ανάμεσα σε δυοφέτες… ψωμάκι, κρύβει μοσχαρίσιο μπιφτέκι 250 γρ., τυρί raclette, διπλό bacon,avocado, τηγανητό αυγό, chips γλυκοπατάτας και sweet chili mayo. Επίσης, συνιστώνταιανεπιφύλακτα και οι μπριζόλες του.

(Περικλέους 37, Χολαργός, τηλ. 215 5203201)

Kozi’s

Burger, αλλά και κάποιες πιο ασυνήθιστες επιλογές, όπως το Boerewors, λουκάνικο από τη Ν. Αφρική. Γνωστότατες και οι μπριζόλες του, αλλά ας μιλήσουμε για το Super Kozi’s Burger, με μπιφτέκι 500 γρ., μοτσαρέλα, μανιτάρια, μπέικον, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, μαγιονέζα και ketchup.

(Π. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, τηλ. 210 8101584)

Munchys

Εδώ διαλέγετε πρώτα ανάμεσα στα 4 είδη μπιφτεκιών του (Angus, Νew York, chicken και chorizo) και προσθέτετε ό,τι σας φωτίσει η… διάθεσή σας. Διατίθενται και vegan επιλογές, ενώ το club sandwich έχει αποσπάσει πολλούς επαίνους.

(Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, τηλ. 210 8087260)

The Burger Company

Σημείο αναφοράς για την περιοχή. Ονομαστό για το μπιφτέκι του: μοσχαρίσιος κιμάς από αμερικάνικο κρέας υψηλής ποιότητας Black Angus. Επίσης, φημίζεται για τις γιγαντιαίες μερίδες του.

(Χαρ. Τρικούπη 144, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 8000670)

Τhe Burger Joint

Με ακόμα δύο «αδελφάκια» σε ΝέαΣμύρνη και Γλυφάδα, το εστιατόριο ξεχωρίζει για την ωραία casual ατμόσφαιρα και τουςπολλούς συνδυασμούς που διαθέτει. Τι σας λέει, για παράδειγμα, το Umami burger με κατσικίσιο τυρί,μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και truffle mayo sauce;

(Δ. Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6712222)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες των καταστημάτων στο FB

The post Κρύο στα Βόρεια… καιρός για burger! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα