Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ» στο κοσμικό κέντρο: «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ», Λ. Πάρνηθος 399, Αχαρνές. Το γλέντι είχε πρωταγωνιστές τον Ναπολέοντα Δάμο στο κλαρίνο και τον Νίκο Καλαμίδα στο τραγούδι.

Τόσο το χορευτικό του Συλλόγου, όσο και τα μέλη και φίλοι, χόρεψαν για πολλές ώρες, μέσα από τη μαγεία του δημοτικού τραγουδιού. Ήταν η πρώτη εκδήλωση, μετά το πολύχρονο «απαγορευτικό» της πολιτείας προς τις Συλλογικότητες, για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Χούσος, ευχαρίστησε όλες και όλους για

την παρουσία τους στην εκδήλωση, την στήριξη τους σε κάθε κάλεσμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΣΕ) Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος – Κιάμος χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τους αγώνες της Π.Σ.Ε. για μια καλύτερη Ήπειρο και μια ζωντανή αποδημία του Ηπειρώτικου στοιχείου.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, στηρίζει δράσεις για την Ήπειρο, τον Πολιτισμό, τη Νέα Ιωνία. Πέρα από τη διασκέδαση των μελών και των φίλων, η όλη προσπάθεια είχε και σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για να συνεχιστούν με τον ίδιο παλμό οι δράσεις αυτές. Για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για τη στήριξη σε κάθε του κάλεσμα.

H αναλυτική ανακοίνωσηΛήψη

The post Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα