Κατάθεση στεφάνων στη Νέα Ερυθραία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με την αρμόζουσα επισημότητα γίνονται στη Νέα Ερυθραία οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Κηφισιάς κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο Πεσόντων, στη Νέα Ερυθραία.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων των ΚΑΠΗ και των παιδικών σταθμών του Δήμου, των προσκόπων Κηφισιάς, εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών

συλλόγων καθώς και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου.

Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας στεφάνι κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης. Στεφάνι κατέθεσε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς Πέτρος Τσιλιγκίρης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη παρέλαση λατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά. Ο Παναγιώτης Φωτιάδης μαθητής της Γ’ Λυκείου του 3ου Λυκείου Κηφισιάς θα εκφωνήσει την πανηγυρική ομιλία της εθνικής επετείου.

Τον συντονισμό των εκδηλώσεων επιμελείται η δημοτική σύμβουλος – εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη, με τη βοήθεια της υπαλλήλου Έφης Κολέκα. Τελετάρχης στην κατάθεση στεφάνων ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Παναγιώτης Πάλλης.

The post Κατάθεση στεφάνων στη Νέα Ερυθραία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατάθεση, Ερυθραία, 28ης Οκτωβρίου,katathesi, erythraia, 28is oktovriou