Κάλαντα από τη χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί οι προληπτικοί κανόνες να περιορίζουν τις μετακινήσεις, ωστόσο δεν περιορίζεται το πνεύμα Αγάπης, Χαράς, Αλληλεγγύης και Κατάνυξης, όπως αναφέρει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης τραγουδά διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων στους δημότες και τον δήμαρχο Στράτο Σαραούδα, με την ευχή «Σύντομα να ξαναβρεθούμε από κοντά!».

Η διοίκηση επισημαίνει

ότι «στο εγχείρημα, που σχεδιάστηκε και οργανώνεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Νικόλαο Π. Ζυγούνια, το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου και διεξάγεται με την βοήθεια του τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού, της Χορωδίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του μαέστρου της, κ. Γιώργου Σιτώτη, συμμετέχουν και απόφοιτοι του σχολείου που ήδη φοιτούν στο μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου, αποδεικνύοντας ότι η Τέχνη της Μουσικής και η αξιοπρεπής μουσική εκπαίδευση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας, κάτι που με άριστο τρόπο πρεσβεύουν τα σχολεία μας και υπηρετεί το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση δωρεάν στο κανάλι Youtube του Δήμου Μεταμόρφωσης την παραμονή των Χριστουγέννων και ώρα 11:00. Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλους!».

The post Κάλαντα από τη χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλαντα, 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης,kalanta, 3ou dimotikou scholeiou metamorfosis