Κ. Ζώμπος: Οι συμμορίες αλωνίζουν στο Γαλάτσι, οι πολίτες ζητούν ασφάλεια

«Το να εμφανίζεται το Γαλάτσι σε ρεπορτάζ που μεταδίδεται πανελλαδικά δεν είναι πάντα για καλό. Ειδικά όταν το θέμα του ρεπορτάζ είναι η εγκληματικότητα». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με επικεφαλής την υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο.

Όπως αναφέρει, «πριν λίγες ώρες είδαμε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποκαλύψεις για το πώς χτυπούν οι συμμορίες στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου. Χτυπούν νεαρές γυναίκες και τους αρπάζουν ό,τι έχουν επάνω

τους».

«Υπάρχουν στοιχεία παραβατικά, δεν είσαι ασφαλής εγώ δεν έχω πορτοφόλι πάνω μου, μόνο 10 ευρώ», λέει μία τρομοκρατημένη πολίτης. Οι συμμορίες δεν διστάζουν ακόμη και να ξυλοκοπήσουν τα θύματά τους, όπως τονίζει η δημοτική παράταξη και προσθέτει:

«Δυστυχώς το ρεπορτάζ αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τη μεγάλη έρευνα που έκανε ο συνδυασμός Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, στην οποία οι πολίτες απάντησαν σε ποσοστό 80% ότι φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους μόλις νυχτώσει… Ζητάμε και θα υλοποιήσουμε το αυτονόητο, να αισθανόμαστε ασφαλείς στην πόλη μας».

The post Κ. Ζώμπος: Οι συμμορίες αλωνίζουν στο Γαλάτσι, οι πολίτες ζητούν ασφάλεια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα