Ίριδα Καμπέρογλου: Η μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης που… σάρωσε στις πανελλήνιες

Αν αναζητούμε μία αριστούχο των πανελληνίων εξετάσεων στον Βόρειο Τομέα, θα την ανακαλύψουμε στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Πρόκειται για τη μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης Ίριδα Καμπέρογλου, η οποία συγκέντρωσε 19.475 μόρια, γράφοντας 20άρια στην Ιστορία και Κοινωνιολογία, 19,7 στα Αρχαία και 18,2 στην Έκθεση.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης είχε εντυπωσιαστεί στο παρελθόν από τη φιλομάθεια της μαθήτριας, γι’ αυτό και της αφιερώνει μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας:

Η Ίριδα Καμπέρογλου, απόφοιτη

του ΓΕΛ της Φιλοθέης, αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και κατέκτησε την κορυφή της βαθμολογίας με 19.475 μόρια! 20 στην Ιστορία, 20 στην Κοινωνιολογία, 19,7 στα Αρχαία και 18,2 στην Έκθεση!

Την Ίριδα τη γνωρίζω από τις εκδηλώσεις του Λυκείου και μου είχε προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση η φιλομάθειά της, το ήθος και η επιμονή της στην αριστεία. Κατά τη φετινή αποφοίτηση, την ώρα που της έδωσα το Λεύκωμα της χρονιάς, της είπα ότι περιμένω να ακούσω τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και ότι είμαι βέβαιος ότι θα πρωτεύσει.

Όντως, σήμερα (σ.σ. 14/7) πρωί πρωί έτρεξε να έρθει στο Δημαρχείο να μου τα ανακοινώσει! Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα των αποφοίτων της χρονιάς της, η Ίριδα μου μετέφερε τις όμορφες εμπειρίες και τα σημαντικά ερεθίσματα που της πρόσφερε η φοίτησή της στο σχολείο μας, τον ξεχωριστό ρόλο που έπαιξε αυτό στη ζωή της, ο σημαντικός παράγοντας των καθηγητών, καθώς και τα όνειρά της για το μέλλον. Για μια ζωή που μόλις ξεκινάει, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξία!

Ίριδα, θερμά συγχαρητήρια!

The post Ίριδα Καμπέρογλου: Η μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης που… σάρωσε στις πανελλήνιες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα