Η Πόλη της Ζωής μας: Ο Μ. Ψυχάλης βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο

Η παράταξη του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, Η Πόλη της Ζωής μας, σημειώνει ότι ο επικεφαλής της παράταξης Δήμος Μπροστά+, Μάριος Ψυχάλης, εμφανίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «για να κατηγορήσει τη δημοτική αρχή ότι δεν παράγει έργο και ότι δεν αξιοποιεί τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις».

«Ο κ. Ψυχάλης είτε δεν παρακολουθεί τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου, είτε δεν διαβάζει τις ανακοινώνεις και δεν κυκλοφορεί στις δύο δημοτικές ενότητες» υποστηρίζει η παράταξη, ενώ παράλληλα παραθέτει

τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις πηγές χρηματοδότησης που έχουν αξιοποιηθεί για τα έργα στον Δήμο.

Επίσης, Η Πόλη της Ζωής μας προσθέτει: «Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει ο κ. Ψυχάλης αυτές τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλιστεί; Τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή προχωρούν; Τους ίδιους πόρους που χρειάστηκαν και εξασφαλίστηκαν από την οικονομική εξυγίανση που έχει επιτευχθεί; Ίσως να υπάρχει. Να έχει πιστέψει αυτά που λέει, να έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί σε αυτά τα δύο χρόνια που έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και να βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο. Για αυτό παραμένει άλλωστε ανεπίδεκτος μαθήσεως και βελτιώσεως. Ευτυχώς οι πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης έχουν μνήμη και κρίση».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας

The post Η Πόλη της Ζωής μας: Ο Μ. Ψυχάλης βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα