Η Πόλη της Ζωής μας: Ο κ. Ψυχάλης δεν έχει καταλάβει ποια είναι τα σημαντικά για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στην ανακοίνωση του κ. Μάριου Ψυχάλη, επικεφαλής της παράταξης Δήμος Μπροστά+, σχετικά με την απουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για το mall στα όρια Λυκόβρυσης και Μεταμόρφωσης, απαντά η παράταξη της διοίκησης, Η Πόλη της Ζωής μας.

«Για μια ακόμη φορά δεν μας εκπλήσσει ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ψυχάλης. Με το γνώριμο θράσος και χωρίς αίσθηση μέτρου συνεχίζει απροκάλυπτα να ρίχνει καταστροφολογικά

βέλη, να προσπαθεί να τορπιλίσει κάθε καλή προσπάθεια και να δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του Δήμου μας, μην μπορώντας να αποδεχτεί μετά από δύο χρόνια την προσωπική του αποτυχία ως υποψήφιος δήμαρχος. Το θράσος καταργεί το μέτρο, όπως λένε», αναφέρει η δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας για να προσθέσει:

«Μετά από παρατεταμένη σιγή, που προφανώς οφείλεται στην ενασχόλησή του με το κυβερνητικό πόστο που κατέχει, στο ιδιαίτερο γραφείο του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας, εμφανίστηκε για να εκδηλώσει το προσωπικό του μίσος και να καταγγείλει ότι ο δήμαρχος είναι απών από κάθε τι σημαντικό. Προφανώς, ο κ. Ψυχάλης, τώρα που βρέθηκε στα κυβερνητικά γραφεία, δεν θεωρεί σημαντικά τα συλλογικά όργανα του Δήμου μας, όπως η Οικονομική Επιτροπή, όπου λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις για τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος μας. Γι’ αυτό και δίνει εντολή στους εκπροσώπους της παράταξής του να απέχουν από τις συνεδριάσεις

»Ακόμη και στο ζήτημα που αναφέρει στην ανακοίνωση του, οι εκπρόσωποι της παράταξής του απείχαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όταν συζητήθηκε, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπερψήφισαν την απόφαση που ελήφθη και ήταν αρνητική για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Δυστυχώς για αυτόν οι αιτήσεις του Δήμου μας εγκρίνονται, τα έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης προχωρούν και οι καταστροφές που προβλέπει δεν έρχονται. Με συντριπτική πλειοψηφία, μετά το Δημοτικό μας Συμβούλιο, και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καταψήφισε τη σχετική Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».

«Αυτά είναι τα σημαντικά κ. Ψυχάλη! Αυτή είναι η δουλειά του Δήμου! Να ιεραρχεί τις ανάγκες, να σχεδιάζει με βάση αυτές τις ανάγκες, να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις και να υλοποιεί έργα προς όφελος των πολιτών. Όχι, η “υψηλή” στρατηγική, οι κινήσεις εντυπωσιασμού, η δημιουργία εντυπώσεων, ο ευτελισμός των θεσμών και η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών! Ευτυχώς οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση και πλέον σας έχουν μάθει», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη.

The post Η Πόλη της Ζωής μας: Ο κ. Ψυχάλης δεν έχει καταλάβει ποια είναι τα σημαντικά για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα