Συμπολιτεία: Οι πολίτες τοποθέτησαν οριστικά στο παρελθόν όσους προτιμούν τις συκοφαντίες και τις ύβρεις, αντί των έργων κι εκεί θα μείνουν»

«Οι πολίτες με την ψήφο τους τοποθέτησαν οριστικά στο παρελθόν όσους προτιμούν τις συκοφαντίες και τις ύβρεις, αντί των έργων. Κι εκεί θα μείνουν» σημειώνει η δημοτική παράταξη της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης, Συμπολιτεία, απαντώντας ουσιαστικά στη σκληρή ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρη Κοντουλάκου.

«Η παντελής ανυπαρξία πολιτικής και η έλλειψη κάθε αντιπολιτευτικής πρότασης οδηγεί κάποιους από την αντιπολίτευση σε υβριστικά και διχαστικά παραληρήματα» σημειώνει στην απάντησή της η παράταξη και προσθέτει:

«Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης,

με την ψήφο τους πριν δύο χρόνια, τοποθέτησαν οριστικά στο παρελθόν όλους όσοι προτίμησαν τις συκοφαντίες και τις ύβρεις αντί των έργων.

»Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δεσμεύτηκε και υλοποιεί, με επικεφαλής τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά, ένα πολυσχιδές πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων που βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα της ζωής τους.

»Οι πολίτες των Μελισσίων της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους γυρίσει στο παρελθόν και στην αδράνεια».

The post Συμπολιτεία: Οι πολίτες τοποθέτησαν οριστικά στο παρελθόν όσους προτιμούν τις συκοφαντίες και τις ύβρεις, αντί των έργων κι εκεί θα μείνουν» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα