Η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί αποχαιρετά τη Δήμητρα Ευθυμίου

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί αποχαιρετά τη Δήμητρα Ευθυμίου, υποψήφια του συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

«Ο πρόωρος θάνατος της αγαπητής φίλης και υποψήφιας του συνδυασμού μας Δήμητρας Ευθυμίου γέμισε θλίψη και βαθιά συγκίνηση την κοινωνία του Δήμου μας, τους φίλους και συγγενείς της, όλα τα μέλη της παράταξης και κυρίως

την οικογένειά της» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει:

«Ήταν μαχήτρια σε αγώνες, μικρούς και μεγάλους, και αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόβλημα της υγείας της. Η Δήμητρα Ευθυμίου ήταν φοροτεχνικός σύμβουλος/λογίστρια Α Τάξης, με πολλά χρόνια εμπειρίας στη χρηματοοικονομική λογιστική και τη φορολογική συμβουλευτική μεγάλων επιχειρήσεων. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια ΜΑΖΙ μας θέλοντας να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις της στον τόπο της για να γίνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης καλύτερος για όλες και όλους. Θα τη θυμόμαστε για τη διάθεση της να προσφέρει, για τον δυναμισμό και τις γνώσεις της. Τα στελέχη της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ εκφράζουμε στην οικογένειά της τη βαθιά θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

The post Η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί αποχαιρετά τη Δήμητρα Ευθυμίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα