Η παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» στο Νέο Ψυχικό στις 28/12

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού παρουσιάζει δωρεάν το τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, παραμύθι της θεατρικής ομάδας «Μικρός Νότος», με τίτλο «Ο Ραφτάκος των λέξεων».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, στις 12.00 (με ώρα προσέλευσης 11:30) στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, (Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό).

Η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων. Με ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η

κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

Το σύγχρονο παραμύθι έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η παράσταση αφορά παιδιά ηλικίας από 4 ετών.

Λίγα έργα για την παράσταση

«Μαζί βρίσκουμε λέξεις γεμάτες αγάπη, ζεστασιά και θαλπωρή. Λέξεις δικές σας που ζεσταίνουν το σώμα και την καρδιά μας λέξεις που γλυκαίνουν όλους, μικρούς και μεγάλους, μέσα στη καρδιά του χειμώνα, μέσα στο Δεκέμβριο, τον μήνα της αγάπης και της προσφοράς. Γιατί είναι οι λέξεις που ζεσταίνουν, δροσίζουν και ομορφαίνουν πιο πολύ από όλα τα υλικά του κόσμου».

The post Η παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» στο Νέο Ψυχικό στις 28/12 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Ραφτάκος, Νέο Ψυχικό, 2812,o raftakos, neo psychiko, 2812