Η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη συγκέντρωση για το «Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμινγκ Νοσοκομείο»

Με σημαντική συμμετοχή γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου η κινητοποίηση των Σωματείων Εργαζομένων του «Σισμανόγλειου – Αμ. Φλέμινγκ Νοσοκομείου», προκειμένου «να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για απαξίωση και διάλυση μιας ακόμη δομής του ΕΣΥ και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, με ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο στην ευρύτερη και όχι μόνο περιοχή», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας

(ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μαζί με τους εργαζόμενους βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Β. Αθήνας, με τον βουλευτή Κ. Ζαχαριάδη, τα μέλη της ΝΕΒΑ Κ. Βενιώτη, Θ. Δημάκη, Κ. Μαλακού και μέλη των Ο.Μ. Βριλησσίων, Πεντέλης και Κηφισιάς.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους για να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας και του ΕΣΥ. Για την ανατροπή της αντικοινωνικής κυβέρνησης της Ν.Δ.» σημειώνει η ΝΕΒΑ στην ανακοίνωσή της.

The post Η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη συγκέντρωση για το «Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμινγκ Νοσοκομείο» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σισμανόγλειου – Αμ, Φλέμινγκ Νοσοκομείο,neva syriza – proodeftiki symmachia, sismanogleiou – am, flemingk nosokomeio