Κι άλλα παράπονα για τα προβλήματα στο 10ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Το θέμα των προβλημάτων σε αίθουσα του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, επί της Ιερού Λόχου, το οποίο έθιξαν και δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, θίγει η κάτοικος της περιοχής των Εργατικών Πολυκατοικιών Έφη Κατσούλη.

Στη σχετική επιστολή της η κ. Κατσούλη αναφέρει:

«Από την τελευταία κακοκαιρία ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών είναι και η ζημιά που υπέστη αίθουσα του 10ου νηπιαγωγείου επί της Ιερού Λόχου.

Το νηπιαγωγείο εγκαταστάθηκε πριν ενάμιση χρόνο περίπου, αφού κατάργησαν τον μοναδικό αθλητικό χώρο

που λειτουργούσε στην ευρύτερη περιοχή, είχε ανακαινιστεί σχετικά πρόσφατα και βέβαια σε προεκλογική περίοδο.

Να θυμηθούμε ότι στα εγκαίνια του νηπιαγωγείου με μεγάλη ευκολία χαρακτηρίστηκαν “μίζεροι” κάποιοι που ρωτούσαν γιατί καταστρέφετε τον μοναδικό αθλητικό χώρο; Γιατί δεν κάνατε το σχολείο σε έναν από τους ελεύθερους χώρους γύρω από τον οικισμό;

Γιατί δεν κάνατε ένα καινούργιο σχολείο, να είναι σύγχρονο και ασφαλές, αντί να χρησιμοποιείτε τις φθαρμένες, προβληματικές και παλιές προκάτ κατασκευές του 1980, που κάθε άλλο παρά για σχολείο έκαναν;

Αποτέλεσμα ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο να είναι προβληματικό και από τις κακοτεχνίες που ήδη προϋπήρχαν σε αυτό.

Είναι ασφαλή τα παιδιά και οι εργαζόμενοι σε αυτό;

Τα παιδιά αναγκάζονται να στριμώχνονται εν μέσω πανδημίας σε έναν πολύ μικρό χώρο, όπου λειτουργεί το ολοήμερο, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Η κακοκαιρία δεν δημιούργησε προβλήματα μόνο στο σχολείο. Οι δρόμοι μέσα στις Εργατικές ήταν κλειστοί μέχρι την Παρασκευή, που κάποιο μηχάνημα έσπρωξε τα χιόνια. Αλάτι για μας ούτε να το διανοηθούμε!!! Τα σπασμένα κλαριά και τα τεράστια πεσμένα δένδρα ακόμα να μαζευτούν, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά.

Η “Ελπίδα” τελικά ήταν χάος για μας!!!».

The post Κι άλλα παράπονα για τα προβλήματα στο 10ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
10ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου,10o nipiagogeio amarousiou