Η Ελένη Γκρέτσα υποψήφια με τη Συμπολιτεία της Δ. Κεχαγιά στην Πεντέλη

Με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ συμπαρατάσσεται εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης, κα Ελένη Γκρέτσα.

Η Δημοτική Αρχή της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά έχει υψηλούς στόχους για την επόμενη 5ετία. Στόχοι που εγγυάται ότι θα επιτευχθούν, η πολύ σημαντική δουλειά που έχει γίνει την τελευταία τετραετία, δουλειά που αποτυπώνεται στα πάνω από 140 που εκτελούνται, ή έχουν δρομολογηθεί στην πόλη μας, στα πάνω από 77 εκ. ευρώ που έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα για έργα στην πόλη μας.

Η Ελένη Γκρέτσα

μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα συμβάλουν με την εμπειρία, τις γνώσεις τους και τη δουλειά τους, στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου για το Δήμο μας. Να γίνει η πόλη μας κλιματικά ουδέτερη, να θωρακιστεί για να αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση, να γίνει μία πολύ έξυπνη τεχνολογικά με υγιείς πολίτες. Διεκδικούμε επενδύσεις άνω των 500 εκατ. Ευρώ στην πόλη μας και για έργα στο δήμο μας άλλα 100 εκατ. ευρώ!

Η Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Δήμητρα Κεχαγιά υποδεχόμενη την κα Γκρέτσα τόνισε:

«Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Ελένη Γκρέτσα.

Ικανά και έμπειρα στελέχη όπως η Ελένη Γκρέτσα, που έχουν ουσιαστική συμβολή στα κοινά της πόλης μας είναι χρήσιμα και απαραίτητα να βοηθήσουν τη συνέχιση και προώθηση του έργου μας, ενός έργου πλούσιου σε όλους τους τομείς.

Καλώς όρισες Ελένη, καλή επιτυχία και καλή μας δουλειά για όφελος των συμπολιτών μας».

Η κα Ελένη Γκρέτσα από την πλευρά της προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες μου,

Εδώ και τέσσερα χρόνια υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Καθήκον μου είναι να σας γνωστοποιήσω τις αποφάσεις μου ενόψει της εκλογικής μάχης που έρχεται στην αυτοδιοίκηση.

Παραμένω ενεργή στα κοινά της πόλης μας, λόγω της αγάπης για τον τόπο μας και λαμβάνοντας υπόψη τις θετικές γνώμες φίλων και συμπολιτών μας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μου στην Δημόσια Διοίκηση και η πολυετής ενασχόληση μου με τον Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, με καθιστούν γνώστη του ραγδαίου μετασχηματισμού του βίου μας και η προσαρμογή στην δυναμική αυτή εξέλιξη απαιτεί αποτελεσματική και χρήσιμη τοπική αυτοδιοίκηση.

Η νυν Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά απέδειξε με το έργο της ότι έχει αναπτύξει σημαντικά το Δήμο μας. Με εργατικότητα, μεθοδικότητα και μαχητικότητα διασφάλισε χρηματοδοτήσεις προς όφελος του τόπου και των συμπολιτών μας.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, έθεσε βάσεις σε ζητήματα υποδομών και περιβάλλοντος επιλύοντας χρόνιες εκκρεμότητες της πόλης μας. Εχει υλοποιήσει και δρομολογεί πολλά έργα με πίστη στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και την κλιματική ουδετερότητα, θέτοντας παράλληλα μεγαλόπνοους στόχους με γνώμονα το «εμείς».

Για την επίτευξη του έργου αυτού απαιτούνται άνθρωποι με τεχνοκρατική γνώση, με αφοσίωση και σεβασμό στις ανάγκες των πολλών, με διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη, εστιασμένοι πάντα στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.

Οι τελευταίες εθνικές εκλογές έδειξαν ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση της ζωής τους και απορρίπτουν τη δημαγωγία, τον μηδενισμό και την τοξικότητα. Επιπλέον, οι δυνατότητες που διανοίγονται στην πόλη μας από την Πολιτεία και την παρούσα δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να χαθούν, με τη σταθερότητα της πόλης να αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα όλων.

Για όλα τα παραπάνω, με ιδιαίτερη χαρά, ευθύνη και διάθεση προσφοράς ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόταση της Δήμητρας Κεχαγιά και συστρατεύομαι μαζί της και με την Συμπολιτεία, ώστε να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις γνώσεις και εμπειρίες για να συνεχισθεί και να ενισχυθεί το έργο της διοίκησης προς επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων».

The post Η Ελένη Γκρέτσα υποψήφια με τη Συμπολιτεία της Δ. Κεχαγιά στην Πεντέλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα