Η χαρά του παιδιού (κάθε… ηλικίας!) στο Cine Νοσταλγία

Ώρα για μικρά και… μεγάλα παιδιά στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία, με πρωταγωνίστρια την ταινία «Ένα Κράκεν στην εφηβεία» (φωτό). Για τα ακόμα πιο μεγάλα… παιδιά συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προβολή του αστυνομικού θρίλερ «Μάρλοου».

Ρούμπι: ένα Κράκεν στην εφηβεία

(Πέμπτη 29/6 έως Τετάρτη 5/7, στις 20:50)

Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών στον σκεϊτά με τον οποίο είναι τσιμπημένη, ενώ

εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της. Μέχρι που θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και κληρονόμος του θρόνου της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών!

Σκηνοθεσία: Κερκ ΝτεΜίκο, Φάριν Περλ

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 91΄

Ντετέκτιβ Μάρλοου

(Πέμπτη 29/6 έως Τετάρτη 5/7, στις 22:30)

Λος Άντζελες, 1939. Ο ντετέκτιβ Μάρλοου αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο Πίτερσον, διευθυντή των Pacific Film Studios και εραστή της πλούσιας κληρονόμου Κλερ. Ο Πίτερσον θεωρήθηκε νεκρός αφού, μετά από ένα τρελό μεθύσι, είχε παρασυρθεί από ένα αυτοκίνητο έξω από ένα πριβέ κλαμπ. Ωστόσο, ο Μάρλοου τρέφει αμφιβολίες για τον θάνατο του Πίτερσον και αρχίζει να ερευνά, παρά την αδιαφορία του Επιθεωρητή του Ανθρωποκτονιών Τζο Γκριν. Ένα σκοτεινό θρίλερ γεμάτο αγωνία, από τον βραβευμένο με Όσκαρ Νιλ Τζόρνταν («Το Παιχνίδι των Λυγμών»).

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Τζέσικα Λανγκ, Νταϊάν Κρούγκερ

Διάρκεια: 109΄

The post Η χαρά του παιδιού (κάθε… ηλικίας!) στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα