Γ. Πατούλης: Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου;

«Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου;» διερωτάται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς φαίνεται ότι η περιφερειάρχης δεν απαντά σε ερωτήματα που της έχει θέσει σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης της περιφερειάρχη Αττικής, Δύναμη Ζωής, την οποία υπογράφει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη, Νέα Αρχή για την Αττική, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Γιατί κρύβεται η κυρία Δούρου;

Αντί

η κυρία Δούρου να βάζει τον από κόμμα σε κόμμα περιφερόμενο εκπρόσωπό της να υβρίζει καθημερινά τους αντιπάλους της, ας απαντήσει επισήμως στα ερωτήματα που της έθεσε χθες δημοσίως ο κ. Πατούλης και τα οποία σχετίζονται με την τραγωδία στο Μάτι:

Αν την ώρα της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό, στην οποία ήταν παρούσα, γνώριζε ή όχι την ύπαρξη νεκρών. Αν η ίδια, έναν χρόνο μετά, είναι ακόμα ικανοποιημένη από τα όσα έκανε η Περιφέρεια Αττικής εκείνη την τραγική μέρα.Σε τι κατάσταση είχε παραλάβει τις δομές, που σχετίζονται με την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Αττικής.Αν εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ο βασικός λόγος της καταστροφής, ήταν η ύπαρξη αυθαιρέτων. Και αν ναι, να μας πει πόσα έχουν κατεδαφιστεί από την αρχή της θητείας της και πόσα από την τραγωδία μέχρι σήμερα.Αν, ενόψει της θερινής περιόδου, έχουν ληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής, όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.

Σε αυτά έχει κάτι να απαντήσει; Τα υπόλοιπα παρέλκουν.

The post Γ. Πατούλης: Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου; appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα