Εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα

Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης, με την μέθοδο της κατάκαυσης, βόμβας τύπου AMN64, 500 λιβρών, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που είχε εντοπισθεί στη διάρκεια έργων στον χώρο του αεροδρομίου της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα.

Την επιχείρηση διεξήγαγε και ολοκλήρωσε η ομάδα Εξουδετέρωσης Πυρομαχικών της 112 Π.Μ. σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 09:40 το πρωί.

Για την επίτευξη του σκοπού συνεργάσθηκαν η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, οι όμοροι δήμοι, η Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία και η Τροχαία.

Εξέφρασε

ακόμα την άποψη ότι η χρηματιστηριακή εικόνα αυτή την στιγμή των τραπεζών δεν αντιπροσωπεύει τα πραγματικά τους μεγέθη καθώς όπως είπε επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. «Τα θεμελιώδη μεγέθη των Ελληνικών Τραπεζών είναι πάρα πολύ υγιή. Για αυτό το λόγο και βλέπετε ότι καμία συζήτηση γίνεται για ανακεφαλοποίηση. Οι τράπεζες στη συνολική τους πλειοψηφία έχουν κάνει την ορθολογικοποίηση των εξόδων τους και άρα βρίσκονται σε επίπεδο κερδοφορίας.

»Νομίζουμε ότι είναι θέμα χρόνου, όταν θα διορθωθεί το περιβάλλον, να διορθωθούν οι χρηματιστηριακές τιμές», τόνισε.

Τη φιλοδοξία του Επιμελητηρίου η συνάντηση των Χανίων να εξελιχθεί σε οικονομικό γεγονός για την Κρήτη και όλη τη χώρα εξέφρασε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, επισημαίνοντας ότι «η επιχειρηματικότητα στα Χανιά και την Κρήτη είναι σε υψηλό επίπεδο».

Πηγή: reader.gr

The post Εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα