Έξαλλος ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

18:58 25/11/2018 - Πηγή: In.gr

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά την άθλια εμφάνιση και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-1). Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εξοργισμένος μετά την απογοητευτική εικόνα των Κιτρινόμαυρων κόντρα στα Καναρίνια.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος τα «έχωσε» αρχικά στους ποδοσφαιριστές, αναφέροντάς τους πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ

με αυτά που είδε, εξοργισμένος κι απογοητευμένος με την θλιβερή εικόνα που παρουσίασαν. Παράλληλα έβαλε τις φωνές και σε όσους θεωρεί συνυπεύθυνους για την χθεσινή εικόνα, ενώ από τον… εξάψαλμο δεν γλύτωσε ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο «Τίγρης» κατέστησε σαφές ότι στηρίζει απόλυτα αυτό που είπε χθες ο προπονητής της ομάδας, αναφορικά με τις εκκαθαρίσεις παικτών που απαιτείται να γίνουν, έτσι ώστε να αγωνίζονται αυτοί που έχουν κίνητρο και πάθος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ας παίζουν και οι μικροί, αρκεί να τα δίνουν όλα από εδώ και πέρα»!

Κλείνοντας τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή αλλά και ότι θα γίνει ό,τι απαιτείται ώστε η ΑΕΚ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα