Εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο Αττικής και Νέα Ιωνία

Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας ανηλίκων. Έτσι, με τη συνδρομή στελεχών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκαν νέοι έλεγχοι το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2023 σε Μαρούσι, Ηράκλειο Αττικής και Νέα Ιωνία. Οι εν λόγω εξορμήσεις,

όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, επικεντρώθηκαν στον περιβάλλοντο χώρου εμπορικού κέντρου, καθώς και σε δύο σταθμούς του ΗΣΑΠ, όπου έχουν καταγραφεί επαναλαμβανόμενες παραβατικές συμπεριφορές με ανήλικους εμπλεκόμενους.

Οι εξορμήσεις ολοκληρώθηκαν με 40 ελέγχους ατόμων, ενώ παρόμοιες ενέργειες θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

The post Εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο Αττικής και Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα