Εθνικές εκλογές 25ης Ιουνίου – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο «Ε»

Το «Ε» θα βρίσκεται επί των… επάλξεων και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν μέχρι το άνοιγμα της κάλπης των εθνικών εκλογών, αλλά και μετά, αναλύοντας τα εκλογικά αποτελέσματα στους 14 Δήμους της εκλογικής περιφέρειας Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Μείνετε συντονισμένοι κοντά μας και παρακολουθήστε:

Την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.Τις πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Τη ροή των αποτελεσμάτων. Τα
αναλυτικά αποτελέσματα στους 14 Δήμους της εκλογικής περιφέρειας Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Δείτε εδώ τον εκλογικό οδηγό του… Βόρειου ψηφοφόρου

Νεότερη ενημέρωση – 25/6 (10.36)Ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής

Ψήφισε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στο 163ο Εκλογικό Τμήμα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καραμανλής έφτασε στο εκλογικό τμήμα στις 09.05 και τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Ζήσης Ιωακείμοβιτς και υποψήφιοι βουλευτές.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους κατά την προσέλευση και την αποχώρησή του.

Πηγή: iefimerida.gr

Απρόοπτο με τον Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λαμία -Δεν του έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Στη Λαμία ψήφισε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ωστόσο σημειώθηκε ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ψήφισε στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο), Καποδιστρίου 27. Αλλά όταν μπήκε στο παραβάν, διαπίστωσε ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Αμέσως μετά, ο κ. Κουτσούμπας βγήκε από το παραβάν και ζήτησε να του δώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος. «Αν γίνονται σε εμένα αυτά τα λάθη, φανταστείτε», σχολίασε.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό».

Πηγή: iefimerida.gr

Ψήφισε στο Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας – «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία»

Ακριβώς στις 10:30 το πρωί της Κυριακής προσήλθε στο εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι για να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2).

Θυμίζουμε ότι η Δυτική Αθήνα είναι μία από τις τρεις περιφέρειες όπου είναι υποψήφιος ο κ. Τσίπρας.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Σήμερα κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη τετραετία. Κρίνεται η ποιότητα της Δημοκρατίας σήμερα, αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση για να ελέγχει την κυβέρνηση».

«Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή Δημοκρατία και ισχυρή κοινωνία», είπε επίσης ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Νεότερη ενημέρωση – 25/6 (11.00) Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια σταθερή πατρίδα»

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τον κ. Μητσοτάκη περίμεναν στο προαύλιο χώρο μέλη του κόμματος τα οποία τον χειροκρότησαν και φώναζαν «άξιος».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνοδευόταν από τα παιδιά του, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη και αυτή τη φορά εκτός από το Wallet έδωσε την ταυτότητά του.

Μόλις βγήκε από το παραβάν και αφού έριξε τον φάκελο στην κάλπη έβγαλε selfies με παραβρισκόμενους και χαιρέτισε την εφορευτική επιτροπή. 

«Σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες, είναι ημέρα χαράς. Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα και θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία και για το καλό της οικογένειάς του. Θα ψηφίσουν για μία πατρίδα σταθερή. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή να είναι αυξημένη σε σχέση με την πρώτη κάλπη» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας. 

Πηγή: reader.gr

Σε σχολείο στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Ανδρουλάκης: Να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια

Στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Ανδρουλάκης όπου και ψήφισε λίγο μετά τις 10:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Όπως είπε, «αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο εκλογικό μας σύστημα».

Πηγή: iefimerida.gr

Νεότερη ενημέρωση – 25/6 (12.22) Στο Παλαιό Φάληρο ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης: Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, ψήφο-ψήφο φτάνουμε τον στόχο μας

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης ψήφισε στις 10:30 στο 1072 ΕΤ, 2o Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 34). Τον Γιάνη Βαρουφάκη συνόδευε η κόρη του.

«Είμαι αισιόδοξος. Όσοι προεξόφλησαν την εξαφάνιση του ΜέΡΑ25, απόψε θα πάρουν την απάντησή τους. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, ψήφο-ψήφο φτάνουμε το στόχο μας. Θα τους διαψεύσουμε. Από αύριο το πρωί θα αγωνιστούμε ακόμα πιο παθιασμένα για την ανασύνταξη της Αριστεράς και για την προστασία Ανθρώπων και Φύσης από τη δεξιά λαίλαπα που έρχεται».

Πηγή: iefimerida.gr

Ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι η ευκαιρία μας, είναι η στιγμή μας»

Στο 111ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής Γκύζη άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Με πολλή χαρά ψήφισα και εγώ. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Είναι η ευκαιρία μας, είναι η στιγμή μας. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. 

«Να μην αφήσουμε την ευκαιρία μας, να μην αφήσουμε να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια. Πάμε με χαμόγελο, πάμε με αισιοδοξία, πάμε με αγάπη και με δύναμη», συμπλήρωσε.

Πηγή: reader.gr

Στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών ψήφισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρροπούλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν προέβη σε δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Πηγή: iefimerida.gr

Στο Κορδελιό ψήφισε ο Βελόπουλος: «Η μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο στο Κορδελιό.

«Καλώ τους πολίτες μέσα στο παραβάν να σκεφτούν λογικά, να σκεφτούν ελληνικά. Η μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το πρόβλημα, τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε στο Κορδελιό.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Εθνικές εκλογές 25ης Ιουνίου – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο «Ε» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
εκλογες, ιουνίου, εκλογες 2012, ιουνίου, αλέξης τσίπρας, ζωή κωνσταντοπούλου, αθηνα, θεσσαλονικη, iefimerida, λαμια, ΚΚΕ, τεε, περιστερι, τσιπρας, συριζα, σημαίνει, συμμετοχή, κρητη, ΠΑΣΟΚ, λύση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλογες 2010, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, ελευθερια ελευθεριου, η ημέρα της γης, βαρουφακης, κωστας καραμανλης, η ζωη, ζωή κωνσταντοπούλου, αλέξης τσίπρας, αποτελεσματα, βουλευτες, iefimerida.gr, iefimerida, δαφνη, δημοκρατια, τεε, αγαπη, αισιοδοξια, ανδρουλακης, βελοπουλος, βρισκεται, γινονται, γκυζη, δυναμη, δηλωση, δηλωσεις, δωσει, δυτικη, ευκαιρια, ειπε, ενημερωση, εξελιξη, ευημερια, ζησης, ζωη, κηφισιας, κυρια, λαθη, λαιλαπα, λύση, λογο, μητσοτακης, ωριμοτητα, παιδια, παλαιο φαληρο, παμε, ποιοτητα, ροη, πρωι, ρηξη, συμμετοχή, σχολειο, ταυτοτητα, τμημα, φαληρο, φορα, χαμογελο, χαρα, δημητρης, δικαιωμα, ελληνικα, κωστας, κυριακη, λαζαρος, σημαίνει
Τυχαία Θέματα
Εθνικές, 25ης Ιουνίου – Λεπτό,ethnikes, 25is iouniou – lepto