Εργασίες προληπτικού καθαρισμού σε οδόστρωμα και φρεάτια της Λ. Κηφισού από την Περιφέρεια Αττικής

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής αύριο, Σάββατο 21 Αυγούστου, θα προχωρήσουν σε εργασίες προληπτικού καθαρισμού στο οδόστρωμα και τα φρεάτια της Λ. Κηφισού από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι το ΣΕΦ, με ειδικά μηχανικά μέσα.

Τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν το πρώτο μέρος για τον σχολαστικό καθαρισμό των φρεατίων και την απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να περιοριστεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων, από ενδεχόμενες ισχυρές βροχοπτώσεις,

το φθινόπωρο.

Ανάλογες εργασίες θα γίνουν τοαμέσως επόμενο διάστημα και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας θα εργαστούν, με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να αποδοθεί, το συντομότερο δυνατόν, σε πλήρη ροή η Λ. Κηφισού, ένας από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς άξονες της Αττικής, επισημαίνει η περιφερειακή αρχή.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να επενδύσουμε στην πρόληψη, μεριμνούμε, με στοχευμένες δράσεις, για την προστασία των πολιτών. Οι εργασίες καθαρισμού στο οδόστρωμα και τα φρεάτια σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι απαραίτητες για τον περιορισμό του κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων, από τις πρώτες βροχοπτώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, παρεμβαίνουμε έγκαιρα και συντονισμένα. Θα συνεχίσουμε, με ανάλογα έργα, σε όλη την Αττική, όπου απαιτείται».

The post Εργασίες προληπτικού καθαρισμού σε οδόστρωμα και φρεάτια της Λ. Κηφισού από την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργασίες, Κηφισού, Περιφέρεια Αττικής,ergasies, kifisou, perifereia attikis