Εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας στο Δάσος Συγγρού από τον Δήμο Αμαρουσίου

Σε εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου το διήμερο 17 & 18 Οκτωβρίου, στην περίφραξη του Δάσους Συγγρού, από το ύψος της Κεραμικής έως τα όρια της Κηφισιάς, και των πεζοδρομίων της δεξιά και αριστερά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες, υπό την επίβλεψη του αντιδήμαρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, περιλάμβαναν κλάδεμα και καθαρισμό της περίφραξης από τα κλαδιά και τα χόρτα και καθαρισμό των πεζοδρομίων από τα ξηρά χόρτα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Το

«παρών» στη δράση έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος υπογράμμισε: «Κινητοποιούμαστε και δρούμε στα σημεία που χρήζουν παρέμβασης ανεξάρτητα από το αν ανήκουν ή όχι στις δικές μας δημοτικές υποχρεώσεις, προκειμένου να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και ασφαλή, όπως ο καθαρισμός της Λ. Κηφισίας, που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες στο Μαρούσι να απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους μίας καλής ποιότητας ζωή».

The post Εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας στο Δάσος Συγγρού από τον Δήμο Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα