Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία «καίνε» την 35χρονη – Έρευνα στο κινητό και τον υπολογιστή της

Νέα στοιχεία για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας προκύπτουν από την έρευνα στο κινητό και τον υπολογιστή της. 

Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί έχουν το κινητό και τον προσωπικό υπολογιστή της 35χρονης και σύμφωνα με το OPEN προκύπτουν νέα στοιχεία για τη δικογραφία τα οποία είναι αδιάσειστα.

«Μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν δεδομένα τα οποία θα φωτίσουν ακόμα περισσότερες πτυχές της υπόθεσης, που όχι μόνο θα δείξουν ότι σχεδίαζε την επίθεση, αλλά και πόσο καιρό την προετοίμαζε» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μόλις οι αστυνομικοί αποκάλυψαν στην 34χρονη για την κατηγορούμενη τους είπε, σύμφωνα με το OPEN: «Είμαι σοκαρισμένη, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως εκείνη βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Τώρα όμως θα μπορέσω να ασχοληθώ με την υγεία μου».

Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν η 35χρονη έχει στο στόχαστρο την 34χρονη Ιωάννα από τον Νοέμβριο του 2018, όταν είχαν ανταλλάξει μηνύματα στο Facebook.

Ο διάλογος:

Κατηγορούμενη: Γεια σου. Είμαι η Ε. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν.;Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το δέχτηκα.Κατηγορούμενη: Εντάξει γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.Ιωάννα: ΟκΚατηγορούμενη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω, μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.Κατηγορούμενη: Ιωάννα σε ευχαριστώ.

Πηγή: reader.gr

The post Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία «καίνε» την 35χρονη – Έρευνα στο κινητό και τον υπολογιστή της appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα