Έπεσε το ταβάνι σε αίθουσα του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου – Σε κινητοποίηση καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών

Έπεσε το ταβάνι σε αίθουσα του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου, εν ώρα μαθήματος, όπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της πόλης, η οποία μάλιστα, με αφορμή το γεγονός, καλεί τους Μαρουσιώτες μαθητές σε κινητοποίηση την Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 2.30 το μεησμέρι, στο δημαρχείο.

«Δεν πρέπει να περιμένουμε πάλι, ένα νέο “δυστύχημα” για να παρθούν μέτρα! Χρειάζεται τώρα όλοι οι μαθητές του Αμαρουσίου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν! Να συνεχίσουμε να παλεύουμε για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα μέσα στα σχολεία

μας!», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο προσκλητήριο που απευθύνουν, προβάλλοντας ως αιτήματα τα εξής:

Απαραίτητους ελέγχους (στατικούς – αντισεισμικούς) σε όλα τα σχολεία της περιοχής.Ασφαλείς συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις όλων.Ασφαλείς – σύγχρονες υποδομές και σχολικά κτήρια παντού.Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών ΑμαρουσίουΛήψη

Για το θέμα παρέμβαση έκανε και η ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Σήμερα που η επιστημονική γνώση και η τεχνολογία, μπορούν να διασφαλίσουν σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στα σχολεία. Στεκόμαστε στο πλευρό όλης της σχολικής κοινότητας, απαιτώντας εδώ και τώρα να υπάρξουν μέτρα για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!».

Η ανακοίνωση της ΚΟΒ για το 2ο ΛύκειοΛήψη

The post Έπεσε το ταβάνι σε αίθουσα του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου – Σε κινητοποίηση καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα