Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή. Όπως αναφέρει το in.gr, Το περιστατικό συνέβη στην οδό Πλάτωνος με την Πυροσβεστική να ενημερώνεται για τη φωτιά περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024.

Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης βρήκαν τη σορό ενός ατόμου απανθρακωμένη στην κρεβατοκάμαρα της διπλοκατοικίας, ενώ δεν μπορεί να αναγνωριστεί το φύλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. H πυρκαγιά έχει ήδη τεθεί

υπό έλεγχο.

Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία επί της οδού Πλάτωνος στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 31, 2024

Πηγή: in.gr

Νεότερη ενημέρωση 10:00

Άνδρας 62 ετών είναι τελικά το άτομο που έχασε τη ζωή του στην Αγία Παρασκευή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του σε διπλοκατοικία στην οδό Πλάτωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στο σπίτι του 62χρονου υπήρχε και τζάκι αλλά βρέθηκαν και φιάλες υγραερίου. Αυτόπτες μάρτυρες της φωτιάς περιέγραψαν ότι είδαν ξαφνικά φλόγες να βγαίνουν μέσα από το σπίτι λίγο πριν τις 5:30 το πρωί.

Πηγή: protothema.gr

The post Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγία Παρασκευή,agia paraskevi