Κυβερνητική αναδίπλωση για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία

Αναδιπλώνεται η κυβέρνηση στο θέμα της μεταφοράς του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ από το Κέντρο Υγείας της Νέας Ιωνίας στην Αγία Παρασκευή, όπως ενημερώνει η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας. Η παράταξη θεωρεί τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων και των «αγωνιστικών αντανακλαστικών» που επέδειξαν τα σωματεία και οι κάτοικοι της περιοχής.

«Είναι φανερό, πως δικαιώνονται οι λαϊκοί φορείς που, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, σταμάτησαν τη μεταφορά του φαρμακείου. Ανέδειξαν

τη βαθιά εχθρική πολιτική και στον τομέα της Υγείας από την κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και όσες κυβερνήσεις έχουν περάσει, που όλες έβαλαν το λιθαράκι τους στη χειροτέρευση της ζωή μας» τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ κατέθεσε και πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που υιοθετήθηκε ομόφωνα και μέσω της οποίας ζητά:

Την άμεση επαναλειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία.Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο και τα αρμόδια υπουργεία για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για τη στέγαση του κέντρου υγείας και να σταματήσει η αβεβαιότητα και αγωνία χιλιάδων ασφαλισμένων.Να αναβαθμιστεί το κέντρο υγείας, με όλες τις απαιτούμενες ειδικότητες, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις και να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν ως συμβασιούχοι».

«Θέλουμε αναβαθμισμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν. Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον αγώνα του λαού μας για Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» καταλήγει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

The post Κυβερνητική αναδίπλωση για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα