Νέα Ιωνία: Παρουσιάστηκαν οι ομάδες και τα γήπεδα του Μεσοπολέμου σε τιμητική εκδήλωση

Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Οι αθλητικές ομάδες και τα γήπεδα των προσφύγων στη Ν. Ιωνία και Ν. Φιλαδέλφεια την περίοδο του Μεσοπολέμου».

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι εξαίρετοι ομιλητές Ανδρέας Μπαλτάς, ιστορικός και Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος, παρουσίασαν ένα πρωτογενές υλικό από φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα και αποκόμματα εφημερίδων, παρουσιάζοντας τις ομάδες και τα γήπεδα του Μεσοπολέμου

στη Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια και Ηράκλειο Αττικής, ενώ αναφέρθηκαν και στη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων και τις ιδιότητες των μελών τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη χορωδία του Συλλόγου Αλαγιωτών με μικρασιάτικα τραγούδια, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Καίτης Τσεκούρα. Στο πιάνο η Δέσποινα Στεφανίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Μέντης, εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου ΝΙΦΗΧ Γαβριήλ, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η αντιδήμαρχος Γκέλυ Σακαλλόγλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημιουργία-Αλληλεγγύη Παναγιώτης Μανούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Γρίβα και Γεώργιος Στέφας, ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Παναγιώτης Καταβέλος, ο γενικός γραμματέας του ΟΦΝΙ Παντελής Χατζηϊωάννου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Νέας Ιωνίας.

The post Νέα Ιωνία: Παρουσιάστηκαν οι ομάδες και τα γήπεδα του Μεσοπολέμου σε τιμητική εκδήλωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα