Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Χολαργό – Εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής περίπου 900.000 ευρώ

Μετά το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου στον Παπάγο, το οποίο εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους περίπου 800.000 ευρώ και παραδόθηκε στους πολίτες πριν από λίγες μέρες, χθες (5/10) εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλ. Αποστολόπουλο και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Χολαργού.

Το γήπεδο αναβαθμίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν οι

εξής παρεμβάσεις:

Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένου σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού.Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αλλά και τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Χολαργού.

Ο δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος, αφού επισήμανε ότι και αυτό το γήπεδο στον Χολαργό εκσυγχρονίστηκε με τη συμβολή της Περιφέρειας, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στήριξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατά τη θητεία του έγιναν σημαντικά έργα που άλλαξαν την όψη της Αττικής».

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για τα έργα μας στον χώρο του αθλητισμού. Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναβαθμιστεί και έχουν δημιουργηθεί νέες. Συνεχίζουμε με έργο για τα παιδιά μας, με έργο για τους αθλητές του Δήμου μας, με έργο για όλους. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την Τεχνική Υπηρεσία, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μιχάλη Τράκα και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Μιχάλη Υφαντή, στον οποίο παραδίδουμε τη διαχείριση του γηπέδου».

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σχολίασε:

«Μετά από το νέο σύγχρονο γήπεδο Παπάγου, το οποίο παραδώσαμε στα παιδιά μας πριν από λίγες μέρες, σήμερα εγκαινιάζουμε και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου εδώ στον Χολαργό, για να αθλούνται και να το χαίρονται οι δημότες και τα παιδιά μας. Πρόκειται για δύο αθλητικές υποδομές κρίσιμες για την πόλη, οι οποίες υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει στην επένδυση σε έργα με ισχυρό αθλητικό πρόσημο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλ. Αποστολόπουλο για την πολύ εποικοδομητική συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του».

The post Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Χολαργό – Εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής περίπου 900.000 ευρώ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκαινιάστηκε, Χολαργό – Εκσυγχρονίστηκε, Περιφέρειας Αττικής, 900 000,egkainiastike, cholargo – eksygchronistike, perifereias attikis, 900 000