Δύναμη Ζωής: Χωρίς ενεργή εργολαβία αποχιονισμού η Περιφέρεια Αττικής, δεν έχετε πολιτική ευθύνη κ. Πατούλη;

Με επερώτησή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Δύναμη Ζωής αναδεικνύει, όπως αναφέρει, «τις ευθύνες της διοίκησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη», κάνοντας λόγο για «έλλειψη προγραμματισμού και προχειρότητα στη διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίς”».

Η περιφερειακή παράταξη με επικεφαλής την τέως περιφερειάρχη, Ρ. Δούρου, αναφέρει: «Η Περιφέρεια εμφανίστηκε απροετοίμαστη απέναντι στην κακοκαιρία γιατί :

Δεν διέθετε ενεργή εργολαβία αποχιονισμού καθώς, εξαιτίας μεθοδεύσεων της διοίκησης, ο σχετικός διαγωνισμός (για εργολαβία προϋπολογισμού 1.994.000) καθυστέρησε
και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2022!Δεν διέθετε ενεργή σύμβαση προμήθειας αντιπαγετικού αλατιού, καθώς εξαιτίας σοβαρών πλημμελειών της διοίκησης ο σχετικός διαγωνισμός ακυρώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί μετά από τη χειμερινή περίοδο 21 – 22.

Οι σοβαρές πλημμέλειες της διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα η όλη εργασία αποχιονισμού να γίνει με… απευθείας αναθέσεις».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής

The post Δύναμη Ζωής: Χωρίς ενεργή εργολαβία αποχιονισμού η Περιφέρεια Αττικής, δεν έχετε πολιτική ευθύνη κ. Πατούλη; appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύναμη Ζωής, Περιφέρεια Αττικής, Πατούλη,dynami zois, perifereia attikis, patouli