Τσιτσιπάς: Νίκη επί του Σίνερ με 3-0 και πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open

Σαν…σίφουνας πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος
Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση,
νίκησε τον Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ 6-3,6-4,6-2) και πέρασε στους «4»
του τουρνουά για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Τώρα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντανίλ Μεντβέντεφ και Φίλι
Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Τσιτσιπάς

ήταν αρκετά καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε και κατάφερε να χτυπήσει τις αδυναμίες του Ιταλού και τελικά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση. Μάλιστα χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί διακοπή του αγώνα στο δεύτερο σετ, για να κλείσει η οροφή του γηπέδου όταν έπιασε βροχή.

Όμως συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τελείωσε τον αγώνα σε 2 ώρες και 6 λεπτά.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας, είπε για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε αυτός και ο γιατρός του για να καταφέρει να δώσει το παρών στο τουρνουά μετά την εγχείρηση στον αγκώνα του:

«Είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός μου βλέπει αυτή τη στιγμή και στέλνει μηνύματα όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και οι δυο μας δεν περιμέναμε να λάβω μέρος στο Όπεν. Μου είχε πει ″δεν σε βλέπω να παίζεις στην Αυστραλία″ αλλά τον διέψευσα. Τον αγαπώ πολύ είναι μεγάλος φαν του τένις και έχει δουλέψει πολύ με τενίστες επομένως χαίρομαι που δουλεύω μαζί του», ανέφερε ο Τσιτσιπάς εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό του και συνέχισε: «Ήξερα ότι αντιμετώπιζα ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και έπρεπε να εστιάσω στα καλά μου χτυπήματα. Είμαι ευχαριστημένος με την τακτική και τα σερβίς μου σήμερα. Είναι απίστευτο να έχω την στήριξη του κόσμου κάθε φορά που βγαίνω στο κορτ. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και ο καιρός και όλα. Ήξερα ότι είμαι στην σωστή κατεύθυνση στο ματς. Άλλαξε λίγο ο ρυθμός μου μετά τη στιγμή που έκλεισε η οροφή και απλά δούλεψε. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια σε βοηθούν να εξελιχθείς και σου δίνουν εμπειρία. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η συνέπεια είναι το κλειδί παράλληλα με το να μένεις ταπεινός. Δεν σκέφτομαι πολλά ούτε λίγα. Πάμε να το κάνουμε», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜε κορονοϊό ο αρνητής γιατρός Φ. Βόβολης: «Ήμουν 9 ημέρες στο Σισμανόγλειο, δεν είμαστε αντιεμβολιαστές»Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας, σε κτίριο επί της Συγγρού: Συναγερμός στις αρχές«Τρελή» πορεία ακυβέρνητου λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Νίκη, Σίνερ, 3-0, Australian Open,tsitsipas, niki, siner, 3-0, Australian Open