Δράσεις στήριξης πυρόπληκτων στην Αττική από τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης – Βριλησσίων – Χολαργού/Παπάγου

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πεντέλης – Βριλησσίων – Χολαργού/Παπάγου, άμεσα, και προτού καν καταγράφει επί χάρτου η ένταση και η έκβαση της πύρινης λαίλαπας, ανταποκρινόμενες στις αδιανόητες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας, έσπευσαν στις πληττόμενες περιοχές Βαρυμπόμπη και Αφίδνες προς συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ο.Μ. Πεντέλης.

Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία των

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης – Βριλησσίων – Χολαργού/Παπάγου είδη ανάγκης και στήριξης των πυρόπληκτων από τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα. Όσοι αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τα γραφεία των Ο.Μ. συνέλαβαν μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν: 100 ενεργειακές μπάρες ,75 πακέτα κράκερς, 150 ισοτονικά ποτά, 268 ατομικά μπουκάλια νερό, 50 χυμοί, μωρομάντηλα, κρέμες εγκαυμάτων και τραυμάτων, σπρέι αντιμετώπισης εγκαυμάτων, σταγόνες αντιμετώπισης ξηροφθαλμίας, παυσίπονα, αντισηπτικά, 20 Octenisept, 10 Betadine, 20 Pulvo, 150 μάσκες FFP-2, ξηρά τροφή, 100 είδη προσωπικής υγιεινής, σερβίτσια μιας χρήσης.

Τα παραπάνω είδη, σε συνεργασία με την Ο.Μ. Βαρυμπόμπης και την Ο.Μ. Αφιδνών, παραδόθηκαν στο κέντρο διανομής που έχει στηθεί στην πλατεία της Βαρυμπόμπης και στο δημαρχείο Αφιδνών, παρόντων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αθανασίου Νάσου, Ζαχαριάδη Κώστα, Κατρούγκαλου Γιώργου, Σκουρολιάκου Πάνου και Σπίρτζη Χρήστου. Αμέσως μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., παρουσία των εκπροσώπων των Ο.Μ., συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αντιδήμαρχο Αφιδνών και Πολιτικής Προστασίας και τους τοπικούς συμβούλους, με αντικείμενο την αποτίμηση της καταστροφής.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις των βουλευτών στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και Open, όπου παρευρέθηκαν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

«Τόσο η συγκινητική συμμετοχή στα γραφεία των Ο.Μ., όσο και η απομακρυσμένη παρουσία πολλών συμπολιτών μας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, αποτελούν το μόνο αντιστάθμισμα στους ανύπαρκτους επιχειρησιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης. Τέτοιες ώρες η ταχύτητα της αλληλεγγύης όλων μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για τη δοκιμασία των πληττόμενων συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε όλους/όλες τους/ις συντρόφους/ισσες για τις προσφορές τους» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

The post Δράσεις στήριξης πυρόπληκτων στην Αττική από τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης – Βριλησσίων – Χολαργού/Παπάγου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα