Δήμος Πεντέλης κατά Φυσικού Αερίου – Τι καταγγέλλει η δήμαρχος

Σε μια σοβαρή καταγγελία κατά της διοίκησης της εταιρείας Φυσικού Αερίου προχώρησε η δήμαρχος Πεντέλης. Συγκεκριμένα, η κ. Δήμητρα Κεχαγιά, μέσω ανάρτησής της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η δήμαρχος καταγγέλλει ότι «απροειδοποίητα και ανεύθυνα» η εταιρεία διέκοψε την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, τη Λ. Πηγής, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 για την πραγματοποίηση έργων. Μάλιστα, προαναγγέλλει ότι θα προβεί και σε νομικές ενέργεις κατά της εταιρείας.

Ειδικότερα, η δήμαρχος

αναφέρει στην καταγγελία της:

Σήμερα η πόλη των Μελισσίων για περίπου τρία τέταρτα έζησε ένα πρωτοφανές συμβάν. Εντελώς απροειδοποίητα και ανεύθυνα, και κυρίως χωρίς σεβασμό προς τους πολίτες, η διοίκηση του Φυσικού Αερίου επέλεξε να κόψει την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, τη Λεωφόρο Πηγής. Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό την αδυναμία συνεννόησης με τη διοίκηση του Φυσικού Αερίου, η οποία όχι μόνο φάνηκε ανακόλουθη στις υποσχέσεις έναντι του Δήμου Πεντέλης, αλλά δεν εννοεί να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να έρχεται σε προσυνεννόηση με τη δημοτική αρχή για τα έργα τα οποία θα γίνουν την περιοχή, να μην αιφνιδιάζει τους πολίτες και να μην τους ταλαιπωρεί.

Πλέον αυτή η απαράδεκτη και ανεύθυνη συμπεριφορά της εταιρείας Φυσικού Αερίου με οδηγεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να καταλάβουν το αυτονόητο, ότι πρέπει να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες και επιβάλλεται να συνεργάζονται με τις δημοτικές αρχές. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ώστε το θέμα αυτό να το δει κεντρικά και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

The post Δήμος Πεντέλης κατά Φυσικού Αερίου – Τι καταγγέλλει η δήμαρχος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Πεντέλης, Φυσικού Αερίου –,dimos pentelis, fysikou aeriou –