Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: 114 πολίτες συμμετείχαν στην εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς που ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ), διενήργησε στις 10 και 11 Οκτωβρίου εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και στο Πολυιατρεία της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. Εξετάστηκαν δωρεάν συνολικά 114 άτομα, ενώ υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η Μαρία Πομώνη με συνεργάτες

ιατρούς του ΕΛΙΚΑΡ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Άλλη μια δράση του Δήμου μας που έδωσε την ευκαιρία για δωρεάν εξετάσεις ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα ακολουθήσουν και άλλες σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους φορείς καθώς η υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εξετάσεων, την κυρία Πομώνη και τους γιατρούς του ΕΛΙΚΑΡ».

The post Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: 114 πολίτες συμμετείχαν στην εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, 114,dimos lykovrysis – pefkis, 114