Δημοσκόπηση Alco για το newsit.gr: Προηγείται ο Γ. Πατούλης με 33% έναντι 15% του Γ. Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής

Το newsit.gr παρουσίασε δημοσκόπηση της Alco, η οποία έγινε για τις δύο μεγάλες περιφέρειες, της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Αττικής

ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης προηγείται με 33%, έναντι 15% του Γιώργου Ιωακειμίδη, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε σχετικώς πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, αν και είναι ακόμη νωρίς, φαίνεται ότι θα οδηγηθούμε κι αυτή τη φορά σε δεύτερη Κυριακή προκειμένου να δούμε ποιος θα είναι ο νέος περιφερειάρχης στην Αττική.

Η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του newsit.gr, η δημοσκόπηση της Alco για την περιφέρεια Αττικής έγινε από τις 8 έως τις 14 Ιουνίου και στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές το 33% απαντά τον Γιώργο Πατούλη, ενώ στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας μπαίνει ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με 15%.

Όσον αφορά στο ποσοστό ικανοποίησης από το έργο του Γ. Πατούλη οι πολίτες που είναι λιγότερο ικανοποιημένοι υπερτερούν όσων δηλώνουν ότι το βλέπουν θετικά.

Για το αν πρέπει να επανεκλεγεί ο Γιώργος Πατούλης 52% απαντά όχι και 34% ναι.

Ως μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πολίτες της Αττικής αναδεικνύεται το κυκλοφοριακό ακολουθούν οι υποδομές υγείας και το πράσινο περιβάλλον.

Πηγή: newsit.gr

The post Δημοσκόπηση Alco για το newsit.gr: Προηγείται ο Γ. Πατούλης με 33% έναντι 15% του Γ. Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα