Δημοκρατική Συνεργασία: Πολιτική απρέπεια ή άλλη μία κρυφή ατζέντα της διοίκησης Κεχαγιά!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη χθες Τρίτη 13/6/23 μας οδηγεί σε σκέψεις και προβληματισμούς για τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί για το Δήμο η διοίκηση Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα Δημοτικός Σύμβουλος που κατοικεί στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Πεντέλης μετέβη στην διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου προκειμένου να πάρει αντίγραφα εγγράφων για να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος των δημοτών του Αγ. Δημητρίου σε δικαστική διένεξη με το Κτηματολόγιο.

Παρότι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας πρόθυμα δέχτηκαν να εξυπηρετήσουν τον Δημοτικό Σύμβουλο, η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Μπούσουλα

Άντα απαγόρευσε τη χορήγηση των στοιχείων ζητώντας από τον Δημοτικό Σύμβουλο να κάνει σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου, και να πάρει τα σχετικά στοιχεία μετά από αρκετές μέρες.

Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά ειδικά σε εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο οδηγεί σε δύο προβληματισμούς:

Είτε πρόκειται για πολιτική απρέπεια της κας Αντιδημάρχου στο πρόσωπο αιρετού συναδέλφου γεγονός που δείχνει τον πολιτικό πολιτισμό της διοίκησης,

Είτε πρόκειται για κρυφή ατζέντα της διοίκησης Κεχαγιά στο θέμα του οικισμού του Αγ. Δημητρίου σχετικά με τα όριά του που με άκομψο τρόπο και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, η κα Αντιδήμαρχος προσπαθεί να αποκρύψει.

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πεντέλης

The post Δημοκρατική Συνεργασία: Πολιτική απρέπεια ή άλλη μία κρυφή ατζέντα της διοίκησης Κεχαγιά! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατική Συνεργασία, Πολιτική, Κεχαγιά,dimokratiki synergasia, politiki, kechagia