Διήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κηφισιά – «Μπουάτ της Πλάκας» και «κλασικά, γνωστά και αγαπημένα»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο των εργατικών κατοικιών και στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς στις 27 και στις 28 Αυγούστου αντίστοιχα.

Στο θέατρο των εργατικών κατοικιών την Παρασκευή 27 Αυγούστου απολαύσαμε ένα υπέροχο μουσικό σχήμα, αποτελούμενο από τους Γιώργο Γερολυμάτο, Δανιέλα Χατζή, Πέρσα Σέργη, Τάκη Κωνσταντακόπουλο και Δημήτρη Δημόπουλο, σε μια διαδρομή με τραγούδια διαχρονικά που

όλοι τραγουδήσαμε.

Η αφηγηματική ικανότητα του Κώστα Παπασπήλιου μας μετέφερε στη μαγική ατμόσφαιρα των μπουάτ της Πλάκας. Η παρουσία του Κώστα Χατζή συμπλήρωσε το σκηνικό. Παραβρέθηκαν ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών και η Λίλα Παπαδημητρίου, πρόεδρος του νομικού προσώπου «Δ. Βικέλας».

Κλασικά, γνωστά και αγαπημένα

Μια μουσική περιήγηση στον χρόνο παρουσίασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η υψίφωνος Κρίστι Καθαρίου στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς το Σάββατο 28 Αυγούστου. Η αισθαντική φωνή της μάγεψε το κοινό. Τη διεύθυνση και ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο ταλαντούχος μουσικός Γιώργος Τσοκάνης. Στα πλήκτρα η Μαρίνα Τσοκάνη, καθώς και πλειάδα καλών μουσικών πλαισίωσαν τη βραδιά. Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος πρασίνου Γ. Σκορδίλης, ο πρόεδρος του «Μενάνδρου», Αχ. Κουρέπης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ. «Δ. Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου και η Πόλυ Αστερίου, μέλος του ΝΠΔΔ.

The post Διήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κηφισιά – «Μπουάτ της Πλάκας» και «κλασικά, γνωστά και αγαπημένα» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διήμερο, Κηφισιά – Μπουάτ, Πλάκας,diimero, kifisia – bouat, plakas